fbpx

Barca klarede sig bedre på Montjuic end på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 22.05.24

 


Barca spillede sin sidste hjemmekamp denne sæson, da de i søndags besejrede Rayo Vallecano med 3-0. Dermed kan der gøres status over udbyttet på den midlertidige hjemmebane og her vil statistikken nok overraske de fleste.

Sidste sommer blev den massive ombygning, renovering og udvidelse af Spotify Camp Nou skudt i gang og Barca måtte flytte sine hjemmekampe til Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic-bjerget i det centrale Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frygten var dengang, at det ville påvirke resultaterne at flytte stadion, men de bekymringer er blevet gjort til skamme. Kendsgerningerne er nemlig, at Barcas hjemmebanestatisik er bedre denne sæson end de tre foregående hjemme på Spotify Camp Nou.

Holdet har i alt spillet 24 hjemmekampe, fordelt med 19 i La Liga og fem i Champions League. Her er det blevet til 19 sejre, én uafgjort og fire nederlag. Det betyder, at holdet har vundet 79% af hjemmekampene. Det er den bedste hjemmebanestatistik siden sæsonen 2019/20.

Dermed kan det ikke kaldes det store handicap at spille på den midlertidige hjemmebane på Montjuic, hvor holdet også skal spille første halvdel af næste sæson, inden at de til december kan vende tilbage til Spotify Camp Nou igen.

gol40F

 

// Estadi Olímpic Lluís Companys
.:FORSIDE:.