fbpx

Barca meldes i kontakt med snart transferfrie Firmino

Peter Vyff - 21.04.23

// Firmino

Selvom Barca angiveligt har Vitor Roque højest på transferlisten, så kan han vise sig at blive alt for dyr at hente. Catalanerne er derfor også blevet sat i forbindelse med Roberto Firmino, som snart står uden kontrakt.

Sommerens transfervindue åbner snart, og imens det i lang tid har set ud til, at holdet skulle forstærkes på højre back og midtbanen, så lader prioriteten til nu at være en anden. Ledelsen ønsker i stedet at hente en backup til Robert Lewandowski, som har vist sig ekstremt uundværelig i denne sæson.

Barca skulle derfor have låst sig fast på indkøbet af Vitor Roque fra Athletico Paranaense, der betragtes som en af de mest lovende spillere i Sydamerika. Det kan dog vise sig vanskeligt at hente brasilianeren, som menes at koste i omegnen af 50 mio. euro, samtidig med, at hold som Arsenal, Chelsea og Paris Saint-Germain også skulle være interesserede.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har derfor set sig om efter andre billigere alternativer, og her skulle Roberto Firmino ifølge avisen Sport være dukket op som et potentielt transferemne. Landsholdsangriberen står nemlig uden kontrakt efter denne sæson hvilket betyder, at han efter otte år hos Liverpool skal finde sig en ny arbejdsgiver.

Catalanerne skulle angiveligt også allerede have taget kontakt til Firminos repræsentanter, hvor ledelsen har udtrykt deres ønske om at hente ham transferfrit i slutningen af sæsonen.

Barca har angiveligt fulgt Firmino siden han kickstartede karrieren hos TSG Hoffenheim, og derfor kan et potentielt samarbejde bestemt ikke afvises. Catalanerne skal dog forvente stor konkurrence om brasilianerens underskrift, og specielt fra Real Madrid, som også søger en pålidelig backup for Karim Benzema.

Den 31-årige Firmino skal derfor nok finde sig et storhold at tørne ud for i næste sæson. Det er dog for tidligt at spå om, hvorvidt han ender hos Barca, dog blev der forleden meldt ud, af ledelsen har droppet alt deres interesse i Pierre-Emerick Aubameyang, hvilket kan betyde at der istedet satses stort på at hente Liverpool-spilleren til Camp Nou.

.:FORSIDE:.