fbpx

Barca og Juventus skal spille gruppefinale

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.12.20

// Champions League // Juventus // Ferencvaros


Barca og Juventus har flest point i Champions League-gruppe G. Onsdag aften var begge klubber i aktion, hvor begge sejrede. Det betyder, at der skal spilles gruppefinale om førstepladsen i den sidste runde.

Med sejren over Ferencvaros i går er Barca nu oppe på 15 point ud af 15 mulige indtil videre, mens Juventus med deres sejr over Dynamo Kiev har tre point færre end catalanerne med 12 point ud af 15 mulige. Dermed kan italienerne stadig nå Barca på førstepladsen.

Det er endnu ikke afgjort om det bliver Barca eller Juventus, som tager førstepladsen i gruppe G, men det bliver afgjort den 8. december, når Juventus skal en tur til Barcelona. Her vil der blive spillet gruppefinale på Camp Nou.

Juventus har en spinkel mulighed for at tage førstepladsen i gruppen. Det kræver dog, at italienerne vinder med minimum tre mål over Barca, da det første opgør i Torino endtre med 0-2 til Barca. Catalanerne står meget bedre, der kan nøjes med at spille uafgjort eller endda tabte med med ét mål. Det trækker dermed op til en spændende kamp tirsdag i næste uge.

Det vil være en fordel for Barca at slutte som nummer et i gruppen, da de så i ottendedelsfinalen vil møde en modstander, som blev nummer to i anden gruppe. Dertil vil Barca have fordel af hjemmebane i returopgøret.

.:FORSIDE:.