fbpx

Barca overvejer at nægte genoptagelse af La Liga

FCBARCELONA.DK - 25.04.20

© Getty Images
// Coronavirus

Mens flere nationale ligaer allerede er blevet stoppet og har fået sat et endeligt punktum for denne sæson, så diskuteres der i Spanien fortsat om hvornår La Liga skal genoptages. Nu overvejer Barca dog, om man skal nægte at spille mere i denne sæson.

Både ligaen i Belgien og Holland er blevet afblæst og afsluttet for denne sæson, og meget tyder på, at flere europæiske ligaer måske følger trop. I Spanien har man på trods af den alvorlige corona-situation på den iberiske halvø dog arbejdet på at genoptage ligaen uden tilskuere i den første halvdel af maj.

Den plan er det dog bestemt ikke alle klubber, som er lige begejstrede for. Det skulle ifølge den catalanske avis Sport også være tilfældet i Barca, hvor man vil kunne sikre spillernes helbred, før man genoptager ligaen.

Ifølge avisen kigger ledelsen i Barca i øjeblikket på, om man skal nægte at genoptage ligaen, hvis man mener, at det spanske fodbold- og ligaforbund vælger at gå for hurtigt frem. Det vil være en drastisk beslutning, som kan få store økonomiske konsekvenser, men på Camp Nou ønsker man at prioritere spillernes helbred før alt andet.

Ifølge avisen Sport er adskillige klubber i både Spanien og i resten af Europa klar til at gå sammen med Barca og nægte at spille flere kampe i denne sæson.

.:FORSIDE:.