fbpx

Barca overvejer at ophæve Sergiño Dests kontrakt

Anders Lang Jensen - 31.07.23

// Sergiño Dest

Efter at være kommet retur til Barca ovenpå en lejeaftale i AC Milan skal Sergiño Dest få fastlagt sin fremtid. Højrebacken skal helst videre, men interessen for Dest er ikke stor. Et alternativ, der overvejes, er derfor at ophæve aftalen.

Højrebacken har fået spilletid i Barcas træningskampe i USA, men dog uden at overbevise Xavi med sine præstationer. Senest mod Real Madrid havde amerikaneren det yderst svært overfor Vinícius Júnior, og det hele peger mere i retning af, at Dest ikke bliver i det catalanske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har dog ikke nemt ved at finde interesserede klubber, der er villige til at indgå en ordentlig aftale for Sergiño Dest. Barca håber at kunne indgå en ny lejeaftale med en købsoption, men det bliver ikke helt så nemt.

Derfor overvejer ledelsen også muligheden for at ophæve kontrakten med Sergiño Dest denne sommer. Det beretter journalisten Javi Miguel fra avisen AS.

Ved at ophæve samarbejdet vil man fjerne amerikaneren fra lønningslisten samt åbne en plads i truppen til en ny højreback, som klubben jagter hårdt, inden transfervinduet lukker om en måned. Dog vil ledelsen uden tvivl fortsætte med at lede efter en ny klub på markedet, inden det næste skridt med en ophævelse for alvor bliver konkret.

dest1

.:FORSIDE:.