fbpx
Annonce

PSV-boss: 'Vi vil meget gerne beholde Dest'

FCBARCELONA.DK - 23.04.24

// Sergiño Dest

Den udlejede Sergiño Dest pådrog sig en alvorlig knæskade forleden og dermed tydede det på, at PSV ville sende ham tilbage til Barcelona. Nu melder den hollandske klub dog ud, at de gerne vil beholde Dest trods skaden.

Dest har gjort det godt hos PSV Eindhoven og dermed var der lagt op til, at den hollandske klub ville udnytte sin købsoption på 10 mio. euro, når lejeaftalen udløber til sommer.

Den alvorlig knæskade som Dest pådrog sig ved træningen, truer med at holde ham ude i op til ni måneder, altså langt ind i næste sæson. Det får dog ikke PSV-direktør Marcel Brands til at afskrive et køb af højrebacken.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det ser ikke godt ud med skaden, men vi må vente og se hvad der sker. Vi tror dog meget på Sergiño og jeg forventer, at han kommer tilbage i form. Vi vil meget gerne have, at han bliver i PSV' lød det fra ham igår ifølge avisen Sport.

Dest selv er tilsyneladende med på at blive i den hollandske klub. 'Vi skulle overtale ham, men han er hele tiden blevet mere entuisiastisk og har det sjovt. Derfor ønskede han at tale med PSV om at blive i længere tid' kom det videre fra Brands.

Dest har kun kontrakt med Barca til 2025 og da han er ude i mange måneder, vil PSV med stor sandsynlighed forsøge at forhandle prisen ned fra de aftalte 10 mio. euro. Her står Barca i en skidt situation, for der er næppe mange andre klubber der vil købe en spiller med en alvorlig knæskade.

dest11F

.:FORSIDE:.