fbpx

Barca overvejer at sælge Todibo til januar

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 21.11.19

© Getty Images
// Todibo

Barca har angiveligt i sinde at rense ud i truppen henover vinterens transfervindue. Førsteprioriteten er at reducere midtbanen, men unge Todibo er ligeledes på listen over spillere, der kan blive solgt.

Jean-Clair Todibo har endnu ikke rigtigt formået at sætte sit aftryk, siden han for knapt et år siden kom til Barca. Der er bred interesse for franskmanden rundt omkring i Europa, og det baner nu vejen for et salg allerede til januar. Barcelona har dog fortsat tiltro det unge forsvarstalents potentiale og vil derfor udelukkende høre tale om et salg, der inkluderer en tilbagekøbsklausul.

Todibo kom til klubben i januar og var tiltænkt en rolle i fremtiden. Barca vil på nuværende tidspunkt med glæde beholde franksmanden i truppen, men Todibo er klar over, at regelmæssig spilletid er essentielt, hvis han skal fortsætte sin udvikling.

Watford lignede længe favoritter til at løbe med den talentfulde centerback, men billedet ændrede sig drastisk, da tyske Bayer Leverkusen meldte sig ind i kampen. Leverkusen og Todibo har været i dialog de sidste to uger, og Barca skulle være klar til at sælge, hvis man modtager et bud på 10 mio. euro.

Salget afhænger dog af, at Leverkusen er villige til at indskrive en tilbagekøbsklausul i kontrakten på et højere - men acceptabelt - beløb. En aftale ligger angiveligt i kølvandet, hvorfor Valverde allerede har givet Todibo grønt lys til at rejse. Bliver salget aktuelt vil B-holdets Ronald Araujo blive promoveret til førsteholdets nye fjerdevalg.

.:FORSIDE:.