fbpx

Barca skal vinde i dag for at holde trit med Madrid

FCBARCELONA.DK - 27.08.23


Sæsonen er kun lige skudt i gang og der er lang tid til, at mesterskabet afgøres. Alligevel har Barcas udekamp i aften mod Villarreal stor psykologisk betydning, for lykkes det ikke at vinde, vil afstanden op til Real Madrid blive øget.

Real Madrid er kommet godt fra start i denne sæson med sejre i deres tre første kamp i La Liga. Fredag vandt de med 0-1 i Vigo over Celta og dermed topper de tabellen med maksimale ni point efter tre runder.

Barca satte som bekendt point til mod Getafe i første runde, og var således to point efter Real Madrid inden denne weekends kampe. Med sin sejr over Celta er Real Madrid nu hele fem point foran ærkerivalerne fra Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lægger et ekstra pres på Xavi og hans spillere, for de skal forsøge at holde snor i Real Madrid, så afstanden ikke bliver for stor. Det vil nemlig kunne skabe tvivl om holdets styrke og Xavis projekt, og uro er det sidste holdet har brug for.

Derfor skal der tre point på kontoen i aftenens kamp i Villarreal, så afstanden op til Madrid genskabes på de to point. Alt andet vil være et skridt tilbage for Xavi, selvom det er meget tidligt på sæsonen og alt fortsat kan ske.

Kampen mod Villarreal fløjtes i gang kl. 17.30 og den kan ses på TV Sport X.// La Liga // Villarreal
.:FORSIDE:.