fbpx

Barca-spillerne vil modbevise Bayerns arrogance

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 14.08.20


Eksperter såvel som tidligere Bayern-profiler har i de seneste dage udråbt sydtyskerne til storfavoritter mod Barcelona. Flere udtalelser grænser op til det hoverende og kommer stærkt bag på Barca-omklædningsrummet.

Barca-truppen har i de seneste mange år været vant til at bære favoritværdigheden forud for hovedparten af deres kampe. Dette er dog langt fra tilfældet, når catalanerne i aften krydser klinger med et Bayern München-mandskab i topform i Champions Leagues kvartfinalen.

Alligevel kommer den nærmest arrogante tone i medierne bag på Barcelona-lejren. Flere tidligere Bayern-profiler har været ude at nærmest negligere catalanernes kvaliteter, og den generelle opfattelse er, at Barca skal være mere end heldige, hvis de på nogen måder skal få et ben til jorden mod tyskerne i den prestigefyldte turnering.

Den tidligere Bayern-spiller, Lothar Matthäus, var den første til at stikke til catalanerne. 'Bayern skal begå en masse fejl, hvis de skal tabe til Barca', og dagen efter gik han endnu længere og udtalte hoverende: 'Barca bekymrer mig ikke. De er ikke længere, hvad de engang var'.

En anden tidligere Bayern-profil, Giovane Elbar, var ude at proklamere, at Robert Lewandowski ligenu er bedre end Messi, ligesom Bayern Münchens præsident, Karl Heinz Rumenigge, forleden hævdede, at Manuel Neuer er verdensklasse, i modsætning til Ter Stegen.

De provokerende udtalelser kan sagtens være et bevidst forsøg på at gøre usikkerheden større i Barca-truppen ovenpå en sløj sæson, der har budt på flere skuffelser og tumult bag kulissen, ligesom Liverpool-hændelsen unægteligt fortsat må spøge en smule.

Den generelle opfattelse hos catalanerne er dog, at man vil gøre arrogancen til skamme ved at bevise sit værd på banen. Og måske er det slet ikke en dårlig ting, at catalanerne for en gangs skyld kommer ind som klare underdogs.

Spil på kampen hos bet365
- Barca går videre: 2,37
- Messi scorer kampens sidste mål: 5,00
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 15,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.