fbpx

Barca støtter Samuel Umtiti efter racististe tilråb

FCBARCELONA.DK - 05.01.23

// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti er i øjeblikket lejet ud til italienske Lecce, hvor han onsdag spillede hele kampen i sejren på 2-1 over Lazio. Franskmanden var dog offer for racistiske tilråb under kampen, hvilket har fået Barca til tasterne.

Umtiti er så småt ved at genstarte sin karriere efter en miserabeæl afslutning på opholdet i Barca, hvor skader var tæt på at gøre en ende på karrieren. Franskmanden er i denne sæson lejet ud til Lecce i den italienske Serie A, hvor forsvarsspilleren efterhånden får mere og mere spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var også tilfældet onsdag aften, hvor Umtiti spillede hele kampen i Lecces flotte sejr på 2-1 over Lazio. Opgøret blev dog overskygget af racistiske tilråb rettet mod Umtiti, hvilket nu har fået Barca til at støtte franskmanden.

'FC Barcelona giver Samuel Umtiti sin fulde støtte og tager stærkt afstand for enhver form for vold, racisme, fremmedhad og intolerance' skriver catalanerne i en pressemeddelelse på de sociale medier.

Det var en gruppe af de medrejsende tilhængere fra Lazio, som kom med racistiske tilråb mod Samuel Umtiti og holdkammeraten Lameck Banda. Lecces tilgængere svarede igen med at synge Umtitis navn igen og igen.

.:FORSIDE:.