fbpx

Barca vil næppe satse alt i aftenens Clásico

FCBARCELONA.DK - 02.03.23

// El Clásico // Real Madrid

I aften spilles sæsonens tredje Clásico, når Real Madrid og Barca mødes på Santiago Bernabeu i det første af to semifinaleopgør i Copa del Rey. Her er det ikke sandsynligt, at Xavi vil kaste alt frem i søgen efter en sejr.

Som Barca-spiller og Barca-fan er der intet sted der er bedre til at vinde en fodboldkamp, end på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu. Derfor er der ingen tvivl om, at Xavi sætter sine spillere op til at gå efter sejren i El Clásico i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog samtidig meget sandsynligt, at Xavi også vil gå lidt pragmatisk til opgaven. Han møder frem med et svækket hold, hvor Dembélé, Pedri og Lewandowski mangler og det kan ikke undgå at være et handicap.

Samtidig vil det også spille ind, at der skal spilles returkamp på Spotify Camp Nou om lidt over en måned, helt præcist den 5. april. Her skal det endelige slag stå og derfor vil det være acceptabelt for Barca at komme fra Madrid med et hæderligt resultat, for eksempel uafgjort.

Derfor bliver det næppe et Barca-mandskab med speederen i bund man får at se i aften. Der vil blive spillet med tålmodighed og påpasselighed bagude, så Real Madrid ikke får mulighed for at slå for mange af deres velkendte kontras.

Om det lykkes for Barca at hente et tilfredsstillende resultat afgøres fra kl. 21.00. Opgøret kan ses direkte på Ekstra Bladet+. Klik her for at få adgang til kampen..:FORSIDE:.