fbpx

Bellerín-salg blev mere profitabelt end forventet

Simon Arun Vrábel - 02.02.23

// Hector Bellerín

Det var ikke den oprindelige forventning at Barca ville tjene penge på salget af Héctor Bellerín, men alligevel endte man med både at få penge i klubkassen, indbygget variabler og en videresalgsklausul i aftalen med portugisiske Sporting.

Helt som forventeligt blev Héctor Bellerín på vinterens transfervindues sidste dag solgt til portugisiske Sporting. Oprindeligt var planen at lade den catalanske forsvarsspiller skifte på en fri transfer, så det var positivt, at man tilsyneladende fik lavet en mere profitabel handel end først forventet. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bellerín kom til Barca i slutningen af sommerens transfervindue på en fri transfer, men han slog slet ikke til. Derfor var planen at lade ham rejse gratis, for på at spare hans løn. Nu går meldingen dog på, at man får én million euro i transfersum, samtidig med, at der er indbygget en række ukendte variabler, som til sammen kan udgøre yderligere en million. Derudover har klubben sikret sig en procentdel af en mulig kommende transfer og specielt dette punkt kan vise sig at være et godt træk af den sportslige ledelse.

Bellerín har nemlig haft en rodløs karriere siden han forlod Barcas U16 mandskab. Sporting bliver således forsvarsspillerens femte klub, for i hans tid hos Arsenal var han lejet ud adskillige gange til blandt andet Watford og Real Betis. Netop Betis var den 27-årige Bellerín også sat i forbindelse med flere gange i vinter og hvis opholdet i Sporting ikke bliver en succes, kunne et skifte til den andalusiske storklub godt komme på tale, og det vil Barca altså profitere på.

Héctor Bellerín nåede at optræde syv gange for Barca fordelt på tre ligakampe, to kampe i Champions League og to kampe i Copa del Rey..:FORSIDE:.