fbpx
Annonce

Bild: Bayern udnytter ikke købsoption på Coutinho

FCBARCELONA.DK - 22.01.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Noget kunne tyde på, at Barca får den udlejede Coutinho tilbage til sommer. Ifølge den tyske avis Bild, har Bayern München ingen planer om, at udnytte sin forkøbsret på 120 mio. euro.

Efter skuffende halvanden sæson hos Barca, blev Philippe Coutinho i sommer udlejet til Bayern München, der samtidig sikrede sig en forkøbsret på 120 mio. euro.

Overordnet set vurderes Coutinho at have gjort det udmærket i Bayern, selvom der har været lidt bump på vejen hen over den første halvdel af sæsonen. Brasilianeren er noteret for 24 kampe, hvor han har scoret syv mål og lavet syv assists.

Alligevel er tyskerne ikke indstillet på, at betale de 120 mio. euro som forkøbsretten lyder på. Bayerns sportslige ledelse vurderer, at det er for mange penge i forhold til det som Coutinho bidrager med. Det er avisen Bild der i dag kommer med disse oplysninger.

Dermed vender Coutinho som udgangspunkt tilbage til Barcelona til sommer. Her er der intet der tyder på, at han kommer til at indgå i Quique Setiéns planer. Det stiller klubben i en svær situation, for så skal de finde en ny klub til offensiv-spilleren, hvilket ikke bliver let, med det prisskilt der sidder på ham.

Bayerns holdning kan dog udmærket været tilløbet til, at de vil forhandle en lavere pris med Barca. Tyskerne er udmærkede klar over, at Barca ikke selv ønsker at bruge Coutinho og det vil de måske udnytte til at forhandle en mere fordelagtig aftale på plads.

Dermed er der lagt op til, at Coutinho meget vel kan blive et varmt emne på sommerens rygtebørs, indtil der kommer en afklaring på hans fremtid.

.:FORSIDE:.