fbpx

Bojan: 'Jeg oplevede det samme som Ansu Fati'

FCBARCELONA.DK - 27.02.23

// Bojan

Ansu Fati har haft en svær sæson indtil nu, hvor han ikke er lykkedes med at finde kampformen. Den tidligere Barca-spiller Bojan Krkic kender alt til hvordan det er, at opleve modgang i klubben.

Bojan blev betragtet som et af de allerstørste talenter fra La Masia og han blev spået en stor karriere, da han som 17-årig debuterede på førsteholdet. Gennem ungdomsårene havde han banket et hav af mål ind og de gode takter fortsatte på førsteholdet i de første år.

Med tiden blev det dog sværere og sværere at finde niveauet og efter en skuffende 2010/11 sæson, valgte Barca at sælge angriberen til Roma, der derefter havde en omflakkende tilværelse i en række forskellige klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bojan har derfor let ved at spejle sig i de problemer som Ansu Fati oplever denne sæson. 'Jeg har prøvet det på egen krop, det som Ansu Fati går igennem. Der er en stor forskel på de forhåbninger der skabes i starten og når det hele vender rundt til modgang med enten skader eller noget andet. Så kan det være svært at leve op til forventningerne' udtaler Bojan ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Da jeg var 17 år skulle jeg kæmpe med etiketten "den nye Messi". Man skal lære at lægge afstand til etiketter og var klar over sine egne begrænsninger og acceptere dem. Det kan være svært at håndtere, for du har fået opfyldt en barnedrøm' fortsætter han.

'Jeg var ikke selv klar over hvor kæmpestort det hele var, da jeg blev introduceret som 17-årig' afslutter den i dag 32-årige Bojan Krkic, der i dag står uden klub, efter at japanske Vissel Kobe ikke forlængede hans kontrakt i januar måned.

Bojan nåede at spille 163 kampe i Barca-trøjen, hvor han scorede 41 mål..:FORSIDE:.