fbpx

Bojan meddelte sit karrierestop i går som 32-årig

FCBARCELONA.DK - 24.03.23

// Bojan

Bojan Krkic er et af de største talenter La Masia har produceret, men det holdt ikke hele vejen for angriberen, der forlod Barca allerede som 21-årig. I går meddelte han sit karrierestop ved en ceremoni på Camp Nou.

Det sluttede hvor det hele var startet, da Bojan i går meddelte, at han lægger støvlerne på hylden efter en karriere, der ikke forløb som det tegnede til i ungdomsårene. Han blev anset som et talent på niveau med Leo Messi, men efter nogle gode sæsoner, begyndte det at gå nedad af bakke. Som 21-årig forlod han klubben og fortsatte karrieren i mindre klubber som Roma, Milan, Ajax, Stoke City, Mainz 05, Alavés, Montreal og Vissel Kobe.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går var det så tid til at tage afsked. 'Som 8-årig kom jeg til prøvetræning for at spille i Barca. Her begyndte det hele og det er min familie. Jeg er nu 32 år og jeg er stolt over at kunne meddele, at jeg stopper min professionelle karriere' indledte en tydeligt berørt Bojan Krkic.

'Jeg er taknemmelig over det jeg har oplevet. Jeg føler mig realiseret, jeg har vundet titler, jeg har spillet sammen med store spillere, jeg har spillet i FC Barcelona. Jeg skal være ærlig overfor  mig selv og indse, at tiden er inde. Det er ikke et fysisk tema. Jeg har lyst til at arbejde med noget andet i en klub. Jeg vil prøve noget nyt' sagde han videre.

Bojan var med til at vinde en række titler med Barca i de sæsoner hvor han leverede varen. Det blev blandt andet til tre mesterskaber og to Champions League triumfer, for blot at nævne de største..:FORSIDE:.