fbpx

Bournemouth og Barca forhandler om Julián Araujo

Peter Vyff - 10.08.24

 


Ledelsen er angiveligt klar til at tage afsked med Julián Araujo, som umiddelbart ikke har en fremtid hos Barca. Catalanerne meldes således i dybe forhandlinger med Bournemouth, der ønsker at tilknytte mexicaneren.

Barca havde store forhåbninger til Julián Araujo før turen til USA, men efter hjemkomsten er det tydeligt, at han ikke er en del af planerne under Hansi Flick. Forsvarsspilleren formåede ikke at overbevise tyskeren om hans kvaliteter, og det blev derfor kun til spilletid i den første kamp mod Manchester City.

Mexicaneren vendte ellers retur til Barca efter et succesfuldt lejeophold hos Las Palmas i sidste sæson, og der var gisninger om, hvorvidt han kunne få en rolle på førsteholdet til den nye sæson. Sådan ser det dog langt fra ud nu, hvor han istedet meldes på vej til at forlade klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skriver både transferjournalisten Fabrizio Romano og avisen Sport, der også tilføjer, at ledelsen er i tæt dialog med Bournemouth omkring et skifte til Premier League. Englænderne står angiveligt klar med 10 mio. euro, som også skulle være den pris som Barca har forlangt for mexicaneren.

Landsholdsbacken er også meldt tæt på et skifte til Sevilla, Girona og Real Betis, men meget tyder nu på, at Bournemouth løber af med forsvarsspilleren. Parterne meldes allerede langt i forhandlingerne, og man mangler angiveligt kun at blive enige om de sidste klausuler i kontrakten.

Barca betalte selv fire mio. euro, da Araujo blev købt hos LA Galaxy, og catalanerne står derfor til en fin fortjeneste. Det efterlader dog Flick med en mulighed mindre på højre back, hvor holdet i forvejen er svagt besat efter João Cancelos lejeophold sluttede.

Ledelsen har dog tænkt sig at forfølge muligheden for at leje portugiseren endnu en sæson, og man har angiveligt i sinde at bruge pengene fra Araujos salg på den operation. Ellers ser det ud til, at Héctor Fort kan få en del spilletid på backen sammen med Jules Koundé, samt viste Álex Valle også på turen til USA, at han har potentialet til at dække positionen på sigt.

// Julián Araujo
.:FORSIDE:.