fbpx

Braithwaite: 'Jeg kommer til at score mange mål'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.04.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Alt imens fodbolden ligger stille sørger Martin Braithwaite for at holde sig i form derhjemme. I et stort interview med danske DR kommer han ind på sin hjemmetræning og på hvad der venter i Barca når sæsonen genoptages.

Læs Martin Braithwaites udtalelser herunder:

Om sin start i Barca
'Det er ikke engang begyndt endnu, og jeg har endnu ikke fået bevist, hvad jeg kan. Jeg føler, at jeg har gjort det godt i starten, men ved også, at jeg kan gøre det endnu bedre. Jeg glæder mig til, at vi begynder at spille igen, og jeg ved, at jeg kommer tilbage med et brag. Jeg er sindssygt rolig og tror på mine egne evner' siger han i interview med Danmarks Radio.

Om træningen derhjemme
'Nu er der pause, og det ser jeg som en fordel. Jeg ved, at der ikke er nogen, der træner og arbejder, som jeg gør. Når jeg kommer tilbage, er jeg fysisk og mentalt forberedt. Klubbens træningsprogram udgør kun en tredjedel af min træning, fordi jeg selv har lagt så meget mere på. Jeg træner min hurtighed og min udholdenhed. Og lige nu kan jeg træne meget mere detaljeret end til daglig, så jeg kommer tilbage i en meget bedre fysisk form'.

Vil være fast starter
'Jeg skal være en fast starter på holdet og en målscorer. Når man spiller for Barcelona, får man ikke så mange chancer. Så der er ingen tvivl om, at jeg ser mig selv score en masse mål og være en af de førende målscorere på holdet og i ligaen. Det er det, jeg er her for'.

'Jeg skal arbejde hårdt og tro på mig selv. Jeg har indtil nu i min karriere set, at når man lægger en masse arbejde i det, bliver man altid belønnet for det. Nu arbejder jeg hårdere end nogensinde, så jeg kommer til at få en kæmpe belønning'.

Om de skadede spillere og nyindkøb
'At spillerne, der har været ude med skader, kommer tilbage, eller at der hentes nye spillere til, er bare fantastisk. Jeg har en ambition om at spille med nogle af de bedste, og hvis jeg spiller på et af de bedste hold i verden med nogle af de bedste spillere, får det også mig til at se god ud. Jeg vil gerne have al den konkurrence, jeg kan få'.

Om Corona og sin nyfødte søn
'Vi fik at vide, at vi skulle tage hjem. Vi kunne se, at det var seriøst på den måde, de havde håndteret det i Italien. Det virkede uvirkeligt, og det er stadig specielt. Men samtidig tænkte jeg, at det kunne betyde, at jeg kunne være med til min søns fødsel. Og det var jeg heldigvis'.

Om at visualisere sine drømme
'Jeg bruger også en masse tid på at visualisere, hvordan jeg gerne vil have tingene til at gå. I sidste ende har jeg set i mit liv, at tingene går, som jeg visualiserer dem i mit hoved. Så jeg er sindssygt spændt og glæder mig til at komme tilbage, for det bliver fantastisk, det der kommer til at ske' afslutter han.

.:FORSIDE:.