fbpx

Tidligere Braithwaite-mentor: 'Martin er en Barca-type'

Magnus Wind - 27.05.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Michael Pedersen, som var mentor for Martin Braithwaite i Esbjerg, udtaler til mediet Goal, at angriberen er mere en Barca-type end mange tror. Danskeren har indtil videre spillet tre kampe for catalanerne. 

Det kom som en kæmpe overraskelse for mange mennesker, da danske Martin Braithwaite ud af det blå blev købt af selveste FC Barcelona tilbage i februar. Flere har siden tvivlet på, om danskeren overhovedet har niveauet til at spille sammen med Messi, Suárez og resten af de catalanske stjernespillere. Nu udtaler Braithwaites tidligere mentor fra Esbjerg-tiden, Michael Pedersen, at angriberen er mere en Barca-type end mange tror. Det er mediet Goal, som bringer interviewet.

'Vi har ikke set Martin spille specielt meget for Barca grundet corona-pausen, men han er meget mere en Barca-type som spiller end mange tror'. Sådan start Pedersen sin udtalelse og fortsætter. 'Han har de taktiske evner til at gå indgå i de forskellige formationer, som han har været en del af i sine tidligere klubber. Jeg ved, at han spiller med et overblik og en forventning, som er ret ekstraordinært'. 

'Jeg ser frem til at se ham spille for Barca, når La Liga genstarter. Med så gode holdkammerater, vil han have en stor mulighed for at vise sine evner på højeste niveau' slutter Michael Pedersen sit interview.

.:FORSIDE:.