fbpx

Bruno Fernandes pludselig involveret i Rodrigo-køb

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.01.20

© Getty Images
// Rodrigo // Fernandes

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på højtryk på at hente Rodrigo Moreno fra Valencia, men nu har transfersagaen taget en ny drejning, da Sporting Lissabons Bruno Fernandes nu kan blive involveret i en handel.

Bruno Fernandes har dette transfervindue længe lignet en kommende Manchester United-spiller, da han gennem hele januar er blevet sat i forbindelse med den engelske klub, men nu er portugiseren angiveligt blevet involveret i Barcas køb af Rodrigo.

Ifølge flere catalanske, spanske og portugisiske medier heriblandt avisen Sport fra Barcelona, så har Barca besluttet sig for at købe Bruno Fernandes i Sporting. Herefter vil catalanerne sende midtbanespilleren på lån i Valencia mod at få Rodrigo til Camp Nou.

Bruno Fernandes er 25 år og spiller på den offensive midtbane. I denne sæson har han scoret imponerede 15 mål og lavet 14 assist. Ifølge meldingerne fra den catalanske avis Sport bliver Fernandes Barca-spiller inden for de kommende timer.

Sporting har længe krævet 70 mio. euro for Fernandes, men catalanerne betaler angiveligt 55 mio. euro for portugiseren i første omgang med op til 15 mio. euro yderligere i variabler, der afhænger af Bruno Fernandes' sportslige præstationer.

Samtidig skulle Sporting være interesseret i Barcas Abel Ruiz, så det ligner efterhånden en kompliceret kabale som klubberne i fællesskab skal forsøge at løse.

.:FORSIDE:.