fbpx

Camp Nou får plads til 65.000 tilskuere om et år

FCBARCELONA.DK - 22.10.23

// Camp Nou

Barcas ikoniske hjemmebane Camp Nou gennemgår en massiv ombygning og moderingering. Lige nu er stadion lukket, men om et år kan der igen spilles fodbold på banen, men kun med 65.000 sidepladser.

Det var på klubbens orinære generalforsamlig i går, at vicepræsident Maria Elena Fort afslørede flere detaljer omkring det omfattende og prestigefyldte projekt Espai Barca, der blandt andet omfatter en total ombygning af Spotify Camp Nou.

Det hele vil først stå 100% færdigt til juni 2026, men allerede til november næste år, vil holdet kunne vende tilbage og spille sine hjemmekampe. Det kommer til at ske mens der stadig bygges på og udenfor stadion, hvilket begrænser antallet af tilskuerpladser.

Artiklen fortsætter under annoncen


Maria Elena Fort forsikrede om i går, at tidsplanen kommer til at holde og at derved kan spilles fodbold igen til november næste år. Hun kunne samtidig afsløre, at der i første omgang kun bliver plads til 65.000 tilskuere.

På det gamle Camp Nou var der plads til små 100.000 tilskuere og det antal ventes øget med nogle få tusinde, når det hele står færdigt i 2026. Indtil da må tilhængerne acceptere et mindre antal siddepladser.

65.000 tilskuere vil dog være et klart fremskridt i forhold til Barcas midlertidige hjemmebane Estadi Olímpic Lluis Companys, for her er der plads til 55.000 tilskuere..:FORSIDE:.