fbpx

Christensen: 'Det var totalt kaos til at starte med'

Simon Arun Vrábel - 05.12.23

 


Det var med meget kort varsel, at Xavi i allersidste øjeblik udskiftede Iñigo Martínez med Andreas Christensen, og nu fortæller danskeren hvordan han oplevede situationen, hvor han end ikke fik lov til at varme op inden kickoff.

Iñigo Martínez blev yderst ubelejligt skadet under opvarmningen til kampen mod Atlético Madrid, hvilket betød, at Andreas Christensen helt uforberedt blev bedt om at gøre sig klar til at spille. Nu fortæller danskeren om den noget kaotiske situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det var helt vildt forvirrende, jeg varmede ikke engang op. Faktisk gik jeg ind i omklædningsrummet, hørte mit navn blive råbt, og så blev jeg bedt om at tage en kamptrøje på, i stedet for min overtrækstrøje. Det var totalt kaos til at starte med’, indledte den 27-årige dansker til tv-stationen Movistar om situationen i minutterne op til startfløjtet.

’Jeg brugte de første 20 minutter af kampen på at blive varm, men derefter følte jeg mig godt tilpas. Men de første 20 minutter var en slags opvarmning for mit vedkommende’ fortsatte han.

Andreas Christensen spillede hele kampen imod Atlético Madrid, hvor Barca holdt Memphis, Griezmann og Morata fra at score, og især sidstnævnte havde det svært imod danskeren.

Det helt store spørgsmål bliver nu, om Andreas Christensen flotte præstation betyder, at han igen er at finde i startopstillingen på søndag, når Girona lægger vejen forbi Montjuïc, ikke mindst fordi Iñigo Martínez mangler. 

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.