fbpx
Annonce

CIES: Lamine Yamal er den bedste dribler under 23 år

FCBARCELONA.DK - 02.11.23

// Lamine Yamal

16-årige Lamine Yamal har fået sit helt store gennembrud i denne sæson og nu kan han også glæde sig over, at være den bedste dribler under 23 år i de største europæiske ligaer. Det fastslår CIES Football Observatory.

CIES Football Observatory laver statistik på stort set alt indenfor fodbold og nu har organisationen undersøgt, hvem der er den bedste dribler under 23 år i Europa.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover at være under 23 år, skal man også have spillet minimum 450 minutter denne sæson i den lokale liga. Analysen er delt op med de fem største ligaer i Europa, hvilket vil sige i England, Spanien, Italien, Tyskland og Frankrig, samt 65 andre ligaer for sig. Det gøres da det er langt sværere at begå sig i de store ligaer.

Der måles på flest driblinger der er lykkes og her tager Lamine Yamal førstepladsen foran Gabriel Martinelli fra Arsenal, Luca Koleosho fra Burnley, Khvicha Kvaratskhelia fra Napoli og Gironas Savinho.

Der er tale om rene statistiske facts og dermed ikke en vurdering af spillernes kvaliteter. Det er med garanti som Yamal vil glæde sig over, ikke mindst forbi han stadig kun er 16 år og stadig kan lære en hel masse..:FORSIDE:.