fbpx

Coutinhos fremtid kan afhænge af Pochettino

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.11.19

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Mauricio Pochettino blev for tre dage siden fyret i Tottenham og sættes nu allerede i forbindelse med et muligt job i Bayern München. Det kan betyde en genforening med Philippe Coutinho, som er på et lejeophold i klubben.

Den argentinske træner trænede Coutinho under hans lejeophold hos Espanyol tilbage i 2012. Netop Pochettino forsøgte at blive genforenet med brasilianeren sidste sommer, da Tottenham ville leje Coutinho. Et lejeaftale var så godt som på plads, men til sidst faldt det til jorden.

I stedet blev Coutinho sendt på lån hos Bayern München. Her fra det sydtyske forlyder det nu ifølge den velansete sportsavis Bild, at Pochettino er storfavorit til at overtage det ledige trænersæde hos Bayern, men først fra næste sæson.

Kommer Pochettino til Bayern München kan det have stor indflydelse på Coutinhos fremtid. Brasilianeren forventes ikke at vende tilbage til Barca, så enten skifter han til Bayern München på en permanent aftale eller også skifter han til en helt tredje klub til sommer. Ender Pochettino i Bayern vil han med stor sandsynlighed give grønt lys til at hente Coutinho permanent.

Pochettino og Coutinho havde et godt halvt år sammen i Espanyol og nu kan deres veje krydses igen, hvis Bayern vælger at betale de 120 mio. euro for Coutinho.

.:FORSIDE:.