fbpx

Dani Olmo: 'En drøm der går i opfyldelse'

FCBARCELONA.DK - 09.08.24

// Dani Olmo

Barca offentliggjorde denne fredag signingen af Dani Olmo, som er blevet købt i tyske Leipzig. Catalaneren skrev i eftermiddags under på sin nye kontrakt og udtrykte efterfølgende sin store glæde over skiftet.

'Jeg er meget glad og det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er meget tilfreds med at være tilbage, med familien og med landsholdskammerater. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang' startede Olmo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Forhandlingerne har været intense, men det er helt normalt. Det hele gik meget hurtigt med Leipzig, og jeg er også meget taknemmelig over for dem. Nu begynder en ny fase i min karriere. Det var min drøm at spille i Barca, men jeg vil også fremhæve Barcas store engagement for at hente mig, det skal værdsættes. Jeg er stolt af, at de vil have mig, og jeg er stolt af at være her'.

'Jeg kommer for at bidrage med min alsidighed, kvalitet og teknik. Jeg har allerede spillet med mange af Barca-spillerne og jeg ser også frem til at spille med andre spillere som Frenkie de Jong og Lewandowski, spillere af høj kvalitet. Jeg er klar og virkelig ivrig efter at bidrage og vinde' sagde han til slut.

Dani Olmo har skrevet under frem til 2030 og har fået en frikøbsklausul på 500 millioner euro.

.:FORSIDE:.