fbpx

De Jong lagde op til sent hollandsk føringsmål

FCBARCELONA.DK - 22.11.22

// Frenkie de Jong // VM 2022

I går tog Holland hul på VM med opgøret mod Senegal og det var som ventet med Frenkie de Jong i startopstillingen. Det blev en noget blandet indsats af Barca-spilleren, der lagde op til et vigtigt føringsmål kort før tid.

Holland er storfavorit til at vinde sin gruppe ved VM, hvor Senegal, Qatar og Ecuador er de øvrige deltagere. Det blev da også til den ventede hollandske sejr i går mod Senegal, men det blev absolut ingen nem aften for de hollandske favoritter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kampen blev en kedelig og langtrukken affære, hvor det længe lignede en 0-0 deling. Frankie de Jong havde ingen god aften, for hans spil var præget af boldtab og forkerte beslutninger. Memphis Depay startede på bænken, men kom på banen med en halv time tilbage.

Da uret viste 84 minutter lagde Frenkie de Jong en høj bold ind i feltet, hvor Gakpo kom højest og headede bolden i nettet til en hollandsk 1-0 føring. Senegal jagtede en udligning, men kom aldrig tæt på og i stedet lukkede Klaassen opgøret med en 2-0 scoring i overtiden.

Dermed indledte Holland VM med at hente tre point. Deres næste kamp er på fredag, hvor de møder Ecuador, der i deres første kamp besejrede Qatar med 2-0..:FORSIDE:.