fbpx

Der venter et Bayern München-hold i vild storform

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.08.20


Når det går løs i aften mellem Barca og Bayern München, så venter der en utrolig svær opgave for catalanerne. Tyskerne er nemlig i en uhyggelig storform, da holdet ikke har tabt en eneste kamp i 2020.

Barca går ind til en kamp mod Bayern München, der er inde i en vanvittig stime rent sejrsmæssigt. I år har tyskerne ikke tabt en eneste kamp og de har kun spillet en kamp uafgjort. Resten af deres kampe har de vundet og det er 22 ud af 23 mulige. Deres seneste nederlag var i december 2019.

I de 23 kampe Bayern har spillet i år, er Bayern ikke kun inde i en skræmmende stime rent sejrsmæssigt. Deres målscorer viser også en utrolig skarphed. I de 23 kampe bavarianerne har spillet i år har de scoret utrolige 72 mål, mens de kun har lukket 17 ind. Det vidner om en meget farlig offensiv og en jernhård defensiv.

Det er særligt Bayerns angriber Robert Lewandowski, der nærmest har vist en ekstrem målfarlighed foran mål. I Bundesligaen noterede han sig for 34 mål, hvoraf han spillede i 31 kampe fra start. Det betyder, at den polske angriber scorer et mål hver gang der er gået 81 minutter.

Der venter dermed en utrolig svær opgave for catalanerne i aften, for angrebet har ikke været for skarpe og defensiven har til tider sejlet rundt for Barca. Derfor er der nok ikke megen tvivl om, at Bayern München må påtage sig favoritrollen i aftenens kamp.

Spil på kampen hos bet365
- Barca går videre: 2,37
- Messi scorer kampens sidste mål: 5,00
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 15,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.