fbpx

Dest: 'Det har været en god første måned for mig'

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.10.20

© Getty Images
// Juventus // Dest

I et interview med ESPN forud for kampen mod Juventus i aften, så Sergiño Dest frem til kampen. Han forklarede også hvorfor han skiftede til Barca og hvad han håber på at opnå med klubben. Læs hvad han havde at sige her.

'Jeg ville spille med de bedste og mod de bedste. Det er grunden til, at jeg skiftede til Barca. Jeg vil spille hver kamp mod de bedste modstandere. På den måde kan jeg se hvor jeg er med min udvikling. Jeg mener, at jeg kan udvikle mig i Barca, men jeg er på rette vej og jeg glæder mig til kampen mod Juventus' sagde han.

Dest kommenterede også hans første tid i Barca. 'Det har været en god første måned for mig. Min drøm er gået i opfyldelse. Jeg spiller for Barca nu. Nogle gange når jeg ser mine medspillere, så tænker jeg, at jeg så de spillere for nogle år siden på tv og nu spiller jeg med den bedste spiller i verden. Det er fantastisk' sagde han videre.

I weekenden startede Dest inde i El Clásico og det fik også en kommentar med på vejen. 'Jeg ved, at vi tabte El Clásico, men for mig var det fedt at starte inde. Det er kun begyndelsen for mig. Forhåbenligt kan jeg opnå store ting med denne smukke klub og udvikle mig så godt jeg kan' afsluttede han.

.:FORSIDE:.