fbpx

En Barca-sejr i dag vil sætte Real Madrid under pres

FCBARCELONA.DK - 28.01.23

// La Liga // Real Madrid // Girona

Når Barca i eftermiddag løber på banen i Girona, vil det være som storfavoritter mod oprykkerne fra det nordlige Catalonien. Bliver det til den ventede Barca-sejr, vil det lægge et massivt pres på rivalerne fra Real Madrid, der spiller søndag.

Barca har taget teten i La Liga, som de fører med tre point ned til Real Madrid. Den afstand vil Xavi og hans spillere øge til det dobbelte, hvis de kan tage med en sejr over Girona på Estadi Montilivi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Girona har gjort det godt i denne sæson med en øjeblikkelig 11. plads og kun to nederlag i ni kampe på hjemmebane. Barca er dog godt kørende for tiden og derfor burde det være en kamp de kan klare.

Lykkes det for Barca at øge forspringet til Real Madrid, vil ærkerivalerne helt sikkert føle presset, når de søndag aften tager imod formstærke Real Sociedad. Baskerne gav Barca store problemer i onsdagens pokalkamp, hvor de trods en mand i undertal i anden halvleg og på Camp Nou, kun tabte med 1-0.

Real Sociedad vil samtidig være motiveret af, at de med en sejr på Santiago Bernabeu kan komme á point med Real Madrid, der dog har spillet en kamp færre. Real Sociedad er reelt det eneste hold der i stand til at hænge nogenlunde på i topstriden, hvor de på deres tredjeplads er hele syv point foran Atlético Madrid.

Derfor er det slet ikke usandsynligt at Real Madrid smider point søndag aften og det gør det kun endnu vigtigere for Barca at vinde i dagens kamp.

Opgøret i Girona fløjtes i gang kl. 16.15 og det kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.