fbpx

En række spillere skuffede mod Ibiza

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.01.20

© Getty Images
// Ibiza

Quique Setién valgte at ryste posen, da han skulle sætte holdet til onsdagen Copa del Rey 1/16-finale. En lang række Barca-spillere levede dog ikke op til forventningen, hvilket vækker skepsis blandt tilhængerne.

Barcas nye træner valgte at sætte et noget alternativt hold til 1/16-finalen mod Ibiza i Copa del Rey. En kamp der alt i alt virkede rimelig overkommelig på papiret. Dette blev dog langt fra tilfældet, og Barca fik kun lige med nød og næppe bakset en kneben 2-1 sejr sammen efter to mål af Griezmann.

Det faktum at kampen blev spillet på kunstgræs, og at Barca stillede op i en uvant formation, ændrer ikke på, at flere spillere skuffede gevaldigt og slet ikke formåede at leve op til deres omdømme.

Nélson Semedo
Den portugisiske højreback har på det seneste kæmpet med finde formen og var en af de spillere, der så mest fortabt ud i onsdagens pokalkamp mod Ibiza. Semedo var blevet tildelt en uvant rolle som wing-back, og han virkede bestemt ikke komfortabel med opgaven. Den normalt ellers habile back tilførte hverken meget offensivt eller defensivt for catalanerne.

Riqui Puig
Riqui Puig har længe været et af de store samtaleemner på Camp Nou, og det blev derfor taget imod med kyshånd fra tilhængernes side, da Quique Setién valgte at give den unge catalaner chancen på førsteholdet. Imod Ibiza var der dog ikke meget der fungerede for Puig, som aldrig formåede at kontrollere spillet på midtbanen og slap sin markering ved hjemmeholdets 1-0 scoring.

Carles Pérez
Det blev heller ikke ligefrem Carles Pérez' aften. Han bidrog ikke med meget i angrebet og var den første spiller hos Barca, der blev taget ud. Den mere centrale rolle i offensiven ved siden af Griezmann faldt ham ikke let.

Junior Firpo
Den spansk/dominikanske venstreback havde store problemer i tremandsforsvaret. Venstresiden blev dog styrket ved indskiftningen af Jordi Alba efter en time, hvilket ændrede kampbilledet til Barcelonas fordel, men Junior kunne ikke være tilfreds med sin præstation.

Ivan Rakitic
Ivan Rakitic spillede måske sin værste kamp i løbet af de seneste måneder. Kroaten burde med sin store autoritet og erfaring på midtbanen have kontrolleret kampens tempo. Men det lykkedes ikke, og Rakitic blev i sidste ende skiftet ud.

.:FORSIDE:.