fbpx

Et år siden at ombygningen af Camp Nou begyndte

FCBARCELONA.DK - 01.06.24

© X
// Camp Nou

Sæsonen 2022/23 var kun lige akkurat alsluttet, da ombygningen af Spotify Camp Nou startede for præcist et år siden. Efter mange måneder der handlede om nedrivning, er man nu godt i gang med at opføre nye sektioner.

Det er et byggeprojekt af de helt store som Barca har i gang på førsteholdets hjemmebane, for ikke nok med at det gamle stadion fra 1957 gennemgår en total renovering og ombygning, så kommer Spotify Camp Nou til at fremstå som et helt nyt stadion, både udvendigt som indvendigt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hele det øverste afsnit er revet ned og nu er man godt i gang med at opføre den nye udvendige sektion, der skal være det nye tredje afsnit, der bliver dækket af tag hele vejen rundt. Allerede nu kan man danne sig et indtryk af de to afsnit der åbnes til december, hvor Barca igen skal spille på Spotify Camp Nou, dog med en begrænset kapacitet på cirka 60.000 tilskuere.

Arbejdet ser ud til at gå efter planen og fortsætter det på den måde, kommer Spotify Camp Nou til at stå helt færdigt til sommeren 2026, med plads til 105.000 tilskuere. Se her video der viser, hvordan det endelige resultat bliver:

 



.:FORSIDE:.