fbpx
Annonce

Færre Barca-kampe i dansk tv på grund af Eriksen

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.01.20

© Getty Images
// TV2

I år overtog TV2 rettighederne fra Strive Sport til at vise La Liga og Serie A. Det betød, at Barca kom tilbage i tv'et hos de danske culés, men med Christian Eriksens skifte til inter tirsdag, venter der færre Barca-kampe i dansk tv.

I starten af året lancerede TV2 den nye sportskanal TV2 Sport X, hvor der nu bliver vist La Liga og Serie A. Her har man hidtil kunne se Barcas kampe mod Espanyol og Valencia, men fordi Christian Eriksen er skiftet til Inter kommer der færre kampe med Barca på den nye kanal.

Christian Eriksens skifte til Inter gør, at TV2 naturligvis øger deres fokus på den italienske klub. Det får den betydning, at der kommer færre Barca-kampe direkte i fjernsynet. I stedet kommer der flere på betalingstjenesten TV2 Play.

På søndag spiller Barca klokken 21.00 mod Levante. Et kvarter før er der kick off mellem Udinese og Inter. Her var det oprindelig planlagt hos TV2 at vise Barcas kamp mod Levante på TV2 Sport X, men kommer Eriksen med i truppen for Inter mod Udinese, så bliver Barcas kamp rykket til TV2 play, mens Inter-kampen i stedet vises i direkte i fjernsynet.

Det fortæller redaktionschef Allan Hvid fra TV2 Sporten til bold.dk. 'Ja, det gør det. Kommer Eriksen med i kamptruppen til Inters kamp mod Udinese på søndag, så kommer Inter-Udinese på TV 2 Sport X, og dermed ryger Barcelonas kamp på TV 2 Play.'

I næste måned den 9. februar spiller Barca og Inter igen på samme tidspunkt. Her var catalanernes kamp mod Real Betis igen planlagt til at blive vist på TV2 Sport X, men på grund af Eriksens skifte bliver Inters kamp mod AC Milan i stedet vist på den nye sportskanal.

'Den vurdering vil også gøre sig gældende søndag den 9. februar, hvor vi også kommer til at sende Inter-Milan i stedet for Betis-Barcelona. Samlet set betyder det, at fokus på Inter øges, og der kommer flere af deres kampe på TV 2 Sport X. Derudover er det konstant en overvejelse, vi tager løbende omkring, hvilken kamp vi skal sende' tilføjer Allan Hvid.

Den 1. marts er der El Clásico på Santiago Bernabeu, men et kvarter før spiller Inter mod Juventus. Eriksens skifte til Inter kan også få betydning for om TV2 viser El Clásico direkte på TV2 Sport X.

'Men skal man kunne se alle kampe, skal man købe vores samlede pakke. Inter får mange kampslots, hvor Barcelona og Real Madrid også spiller, og det ser for eksempel ud til nu, at El Clasico skal spilles samtidig med Inter-Juventus, så der skal vi også gøre os nogle overvejelser' fortæller Allan Hvid til slut.

Dermed kommer der til at blive vist færre kampe med Barca direkte på dansk tv. Det kommer naturligvis kun til at gøre sig gældende når Barca og Inter spiller samtidig. Hvis man vil være sikker på at kunne se alle catalanernes kampe må man dermed erhverve sig pakkeløsningen 'Favorit+Sport' hos TV2 Play.

.:FORSIDE:.