fbpx

Får Moussa Wague chancen mod Leganés?

Lars Ravn - 21.11.19

© Getty Images
// Wague

Inden sæsonen startede var Moussa Wague formentlig en rigtig glad mand, da han blev rykket op på førsteholdet. Dog er det ikke gået som ønsket og nu ventes det med spænding, om han spiller på lørdag mod Leganés.

Da sæsonen startede, blev det slået fast af Ernesto Valverde, at Sergi Roberto skulle rykkes tilbage på midtbanen, og at Nelson Semedo og Wague skulle kæmpe om pladsen som højre back. Det er dog ikke helt forløbet sådan, for når Semedo ikke har spillet, har det været Sergi Roberto som er blevet fortrukket frem for Wague.

I øjeblikket er Semedo ude med en skade og Sergi Roberto må sidde over med karantæne lørdag aften, når Barca møder Leganés. Det åbner derfor døren for, at Wague kan få noget spilletid i den kamp. Det er dog ikke den bedste kampform som senegaleseren møder op i.

Det er blevet til samlet nul minutter for Barca, men til gengæld har han fået 90 minutter for sit landshold, da han deltog i Senegals sejr på 2-0 over Congo for en uge siden.

Hvis Valverde vælger at starte med Wague på banen mod Leganés, bliver det spændende at se, om han er i stand til at gribe muligheden.

.:FORSIDE:.