Fati og Busquets sejrede med Spanien

Magnus Wind - 11.10.20

// Sergio Busquets // Ansu Fati

Både Ansu Fati og Sergio Busquets var at finde i Spaniens startopstilling, da La Roja lørdag aften tog imod Schweiz. Hjemmeholdet vandt opgøret med 1-0 og fører nu deres gruppe i Nations League.

Lørdag aften havde Spanien besøg af Schweiz i Nations Leagues gruppe A. Hjemmeholdets træner, Luis Enrique, havde valgt at benytte både Sergio Busquets og Ansu Fati i startopstillingen. Sergi Roberto endte med at se hele kampen fra bænken.

Efter 14 minutter kom Spanien planmæssigt foran, da Real Sociedads Mikel Oyarzabal udnyttede en stor opspilsfejl fra udeholdets målmand Yann Sommer, hvorefter spanieneren sikkert kunne gøre det til 1-0. Resten af første halveg forløb uden de store chancer.

Efter pausen satte Spanien sig på kampen og havde flere muligheder for at score deres andet mål. Kampen endte dog uden flere scoringer, så hjemmeholdet vandt kampen med 1-0. Ansu Fati blev skiftet ud efter en times spil efter en noget anonym indsats, mens Busquets spillede hele kampen på den centrale midtbane.

Med sejren fører Spanien deres gruppe i Nations League foran Tyskland, Ukraine og Schweiz.