fbpx
Annonce

João Félix: 'Har altid holdt med Barca i El Clásico'

Peter Vyff - 28.10.23

// Joao Felix

Barca står foran sæsonens vigtigste kamp, når der fløjtes op til El Clásico. Xavi forventes at stille op med João Félix i front, og netop portugiseren har givet et interview, hvor han ser frem mod sin første Clásico i karrieren.

Ledelsen hentede fem spillere ind i løbet af sommerens transfervindue, og sammen med João Cancelo, må João Félix siges at have opnået størst succes indtil videre. Kantspilleren har tilføjet en ny dimension i Barcas angrebsspil, og han er hurtigt blevet en fast del af startopstillingen under Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Portugiseren har da også allerede fundet sig godt til rette i Catalonien, hvilket han understregede i et interview med sportsmediet DAZN. 'Jeg er så glad hos Barca. Jeg er blevet taget fantastisk imod af alle. Min familie er glad her, og jeg er lykkelig for den behandling, som vi har fået' sagde Félix.

Landsholdsspilleren blev også spurgt ind til det forestående El Clásico, som er hans første i karrieren: 'Jeg husker en del kampe imellem Barca og Real Madrid, især da Barca vandt 4-0 på Bernabéu. Det er noget vi talte om forleden i omklædningsrummet. Jeg har altid set El Clásico, og jeg har altid støttet Barca' understregede portugiseren.

Det er dog langt fra første gang at den 23-årige Félix står overfor Real Madrid. Den tidligere Atlético Madrid-spiller har optrådt seks gange mod Los Blancos, uden dog at score, hvilket han også kommenterede på. 'Det er ikke en statistik, som jeg kender til, men det er sikkert sandt. Men det er noget jeg håber, kan ændre sig i denne weekend' forklarede han.

Félix blev også spurgt til forskellen på Madrid-derbyet og El Clásico. 'Derbyet er også vigtigt, men El Clásico er stadig bare El Clásico. Alle ser frem til denne kamp hvert eneste år. Barca og Real Madrid er de to største klubber i verden, og rivaliseringen mellem dem er historisk. Jeg synes det er meget større end derbyet' lød det fra ham.

Portugiseren blev afslutningsvis spurgt ind til hans forhold til Gavi, Pedri og Robert Lewandowski. 'Jeg kendte Pedri, før jeg kom til Barca, da vi havde skrevet sammen på Instagram. Hvad angår Gavi, kendte jeg ham kun fra vores kampe på banen. Han er en god dreng, meget sjov og en som jeg kommer godt overens med' sagde Félix, og kom ind på sin polske angrebskollega. 'Jeg har en god indbyrdes forståelse med Lewa, fordi vi konstant forsøger at finde hinanden, og forbedre vores spil sammen' afsluttede Felix sin snak med DAZN..:FORSIDE:.