fbpx
Annonce

Joao Félix: 'Lang tid siden vi vandt på den måde'

FCBARCELONA.DK - 25.02.24

 


Joao Félix scorede et af Barcas mål i 4-0 sejren over Getafe lørdag aften og efter kampen glædede han sig over, at holdet endelig lykkedes med at tage en overbevisende sejr og at han selv er ved at finde formen efter sin skade.

'Vi er meget glade, for det er lang tid siden vi vandt på den måde. Det blev en rolig kamp, hvor vi fik scoret tidligt og kontrollerede kampen' indledte han ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Félix startede på banen og det var også noget han glædede sig over. 'Det er min første kamp fra start siden min skade og jeg bliver hele tiden bedre. Det vigtigste er at man forsøger sig, for så lykkes tingene til sidst' sagde han videre.

Han blev spurgt til den hårde kamp om spilletiden. 'Vi er i Barca og alle har kvaliteterne til at spille. Konkurrencen er sund, for det får det bedste frem i alle' svarede han.

Også holdets muligheder i ligaen blev kommenteret. 'Nu lægger vi pres på dem i toppen. Det ville ikke være det samme hvis de skulle spille uden pres på, hvis vi ikke havde vundet' afsluttede han.

felix43F

// Getafe // Joao Felix
.:FORSIDE:.