fbpx

Fenerbache meldes klar til at leje Ansu Fati

Peter Vyff - 19.08.24

// Ansu Fati

Barca ønsker ikke at beholde Ansu Fati, og ledelsen arbejder derfor på at finde en løsning inden transfervinduets afslutning. Nu er der meldinger om, at Fenerbache er på banen og angiveligt ønsker at leje angriberen.

Den 21-årige Ansu Fati har slet ikke kunne leve op til de store forventninger som Barca havde til ham, hvilket i høj grad skyldes de mange skader, der har ødelagt hans udvikling. Ledelsen håbede ellers, at man kunne få kickstartet hans karriere, da han i sidste sæson blev udlejet til Brighton.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kantspilleren blev dog også her skadet, og han er nu tilbage hos Barca, hvor han situation dog langt fra ser sikker ud. Catalanerne ønsker angiveligt ikke at beholde den ellers så talentfulde angriber, da hans skadesregister gør, at han ikke er en spiller man længere tror kan gøre en forskel.

Ledelsen er derfor i gang med at finde en løsning på transfermarkedet, hvor især Sevilla meldes som en interessant destination. Andaluserne ledes af den tidligere Barca-træner, Garcia Pimienta, der er fuld af overbevisning om, at han kan få det bedste ud af Fati.

Sevilla får dog nu ifølge avisen Sport skarp konkurrence fra Fenerbache, hvor José Mourinho skulle have bedt sin klub om at hente La Masia-spilleren. Den portugisiske cheftræner har angiveligt altid haft et godt øje til Fati, og der skulle allerede være taget kontakt til hans agent, Jorge Mendes.

Fenerbache, der for nylig blev slået ud af kvalifikationen til Champions League, har et klart ønske om at forstærke deres trup, og gerne med den driblestærke Barca-spiller. Tyrkerne er dog efter sigende kun interesseret i en lejeaftale, hvilket kan komplicere tingene, da Barca foretrækker et permanent skifte.

Catalanerne skulle dog have åbnet op for at udleje kantspilleren, såfremt aftalen indeholder en obligatorisk købsoption. Udover Fenerbache, meldes også Marseille og Wolverhampton interesseret i Fati, der sammen med ledelsen skal forsøge at finde en løsning inden transfervindet lukker om små to uger.

fati4F

.:FORSIDE:.