fbpx

Flick: 'Jeg håber at Olmo er med i morgen'

FCBARCELONA.DK - 26.08.24

 


Hansi Flick holdt mandag middag pressemøde forud for tirsdagens udekamp i den spanske liga mod Rayo Vallecano. Her lagde Barca-træneren ikke skjul på, at han håber at have Dani Olmo til rådighed.

Læs Hansi Flicks udtalelser fra pressemødet her:

Rayo:
'Jeg kender ikke de tidligere kampe og resultaterne mod Rayo. Jeg ved, at det er et godt hold og at der er en speciel atmosfære da stadionet er mindre end de andre. Vi går ind til kampen med seriøsitet og for at vinde'.

Dani Olmo:
'Jeg håber, at han kan være med i morgen, men jeg havde samme håb til weekendens kamp mod Athletic Bilbao. Det ville være fantastisk at have ham med i morgen, lad os se, hvad der sker. Det er ikke noget, som hverken han eller jeg kan kontrollere. Vi har selvfølgelig talt om det. Jeg tror på, at vi kan registrere ham til i morgen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdet:
'Som jeg allerede sagde på den sidste pressekonference, så er vi meget tilfredse med, hvad holdet præsterer. Vi har ikke trænet sammen i særlig lang tid, men jeg er glad for, hvordan de træner og spiller. Kvaliteten af træningssessionerne er god - de er fokuserede, der er intensitet og det ses i kampene. Hvis du træner med 80 procent, yder du ikke 100 procent i kampene'.

Flere forstærkninger:
'Jeg tænker ikke på nye spillere. Jeg fokuserer på det hold, jeg har lige nu. Jeg er virkelig tilfreds og glad for de spillere, jeg har. Hvis der sker ændringer eller kommer nye signings, der giver os mere kvalitet, så er de selvfølgelig velkomne'.

Fermín:
'Han præsterede rigtig godt ved OL. Det er virkelig godt at have ham med, det viste han allerede mod Athletic Bilbao. Han skal stadig forbedre sig, men vi er glade for hans bidrag og mentalitet'.

Spillere fra La Masia:
'Det er ikke noget nyt for mig at satse på unge spillere. I Tyskland har man samme tilgang, men det er selvfølgelig ikke helt normalt at have tre ungdomsspillere med på én gang. De gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Vi har analyseret Barca Athletic inden vi kom til klubben. Jeg så også kampen i går mod Real Unión. Det er fantastisk at se, hvilket niveau hver enkelt spiller har. Fundamentet er virkelig stærkt'.

Titler:
'Det er vigtigt, at vores ønske er at vinde titler. Som spiller, træner og klub ønsker vi at vinde La Liga. Det er en lang vej, men vi har fået en god start. Tingene kan ændre sig, men vi er tilfredse med vores debut og har tillid til os selv'.

// Rayo Vallecano // Hansi Flick
.:FORSIDE:.