fbpx

Flick: 'Vi har stadig kun spillet fire kampe'

FCBARCELONA.DK - 01.09.24

 


Hansi Flick forsøgte at holde fødderne solidt plantet på jorden, da han mødte pressen efter 7-0 sejren over Valladolid i går. Han roste spillerne for præstationen, men forsøgte også at dæmpe den eufori der hersker lige nu.

'Vi gjorde det godt fra starten. Det var flot. Holdet var på 100% fra start og skabte chancer med det samme. Vores mål var at vinde de fire første kampe og det har vi gjort, så jeg er meget tilfreds' indledte Barca-træneren.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Modtagelsen i Barcelona:
'Når jeg er ude og spise, er dem jeg møder meget venlige overfor mig. Jeg oplever en god energi og det er der også på holdet, hvor alle støtter hinanden. Vi er som en familie og det er dejligt'.

Høj intensitet gennem hele kampen:
'Spillerne slækkede ikke på intensiteten efter 60 eller 70 minutter og det er godt. Det er det der gør tilhængerne stolte. Vi er her alle for at give det bedste af os selv, både individuelt og kollektivt'.

Flick kaldes sommerens bedste forstærkning:
'Jeg er stolt over, at blive kaldt den bedste forstærkning, men alting kan meget hurtigt ændre sig. Vi har stadig kun spillet fire kampe'.

Forventninger til sæsonen:
'Vi er inde i en proces og det er vigtigt, at vi tror på det vi laver. Vi ønsker at nå så langt som muligt og i dag så vi det ene mål efter det andet'.

Oplevelsen af kampen:
'Vi er meget tilfredse med indsatsen på banen og jeg kan lide relationen til tilhængerne. Jeg kan lide at se, at vi alle giver alt. Det er dejligt at se spillerne spille godt'.

Indtrykket af Dani Olmo:
'Jeg forventede at han leverede med det samme, for jeg kender ham rigtig godt. Han er fantastisk. Det er utroligt hvad han udretter på midtbanen. Han giver den perfekte balance. Det er genialt at have ham'.

Raphinhas første hattrick i karrieren:
'Jeg synes han har været for lang tid om at score et hattrick. Han har kvaliteten til at kunne gøre det tidligere. Jeg tror han føler sig mere fri på banen. Raphinha er en spiller der gør mange ting godt'.

flick14F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.