fbpx

Gensyn med tre Barca-spillere for Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 30.05.24

 


Når Hansi Flick for alvor tager arbejdshandskerne på og indleder træningen med sin nye klub, vil der være tre spillere som han tidligere har været træner for, nemlig Lewandowski, Gündogan og Ter Stegen.

Ikke alle ansigter vil være nye for Hansi Flick, når han skal i gang med at lede træningen i Ciutat Esportiva. Den erfarne tysker har nemlig tidligere i karrieren trænet tre af truppens nuværende spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski havde Flick som træner i Bayern München i sæsonen 2019/20, hvor tyskeren kom til i november. Lewandowski spillede 32 kampe med Flick som træner og scorede 30 mål. Det var medvirkende til, at Bayern vandt tre titler, nemlig Bundesligaen, pokalturneringen og Champions League.

Flick blev landstræner for Tyskland i 2021 og her trænede han både Ter Stegen og Ilkay Gündogan. Ter Stegen nåede 10 landskampe under Flick, mens Gündogan fik 19, inden at Flick blev fyret i september 2023, efter at tyskerne havde tabt med 4-1 til Japan i en venskabskamp.

Når venter der et gensyn med de tre Barca-spillere, men det bliver først når de vender tilbage fra EM-slutrunden, der spilles i Tyskland denne sommer.

lewandowski112F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.