fbpx

Goretzka: 'Vi skal stoppe Messi som et hold'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.08.20

© Getty Images
// Goretzka // Bayern München

Leon Goretzka har før stået overfor Cristiano Ronaldo, men ikke Lionel Messi. På fredag får han muligheden for at møde argentineren og her skal der en holdindsats til for at stoppe Messi, fortæller Bayern-spilleren op til kampen.

'Den eneste måde hvorpå vi kan stoppe Messi er som et hold. Vi kender alle til de kvaliteter, som Messi har. Han kan finde løsninger selv i de mest svære situationer. Vi skal stå sammen som et hold for at stoppe ham' sagde Bayerns Goretzka.

Han tilføjede om Messi: 'Jeg ved ikke om vi skal have en spiller til at mandsopdække ham hele kampen, men vi skal spille som et hold og prøve at spille vores spil' sagde han.

Goretzka gjorde det herefter klart, at det ikke bliver nemt for Barca. 'Vi er nået til vind eller forsvind kampene. Her er der ingen nemme kampe på nogen måde. Vi forbereder os på opgøret og vi er klar til at give alt hvad vi har' sagde han videre.

Inden Goretzka skiftede til Bayern, kunne han have taget til Barca, men tyskeren fortryder ikke sit valg. 'Det tog mig lang tid om at beslutte hvilken klub jeg skulle til. Jeg havde adskillige muligheder på bordet. Jeg lyttede til alle og valgte Bayern. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt' afsluttede midtbanespilleren.

.:FORSIDE:.