fbpx

Griezmann har scoret i fire forskellige turneringer

FCBARCELONA.DK - 23.01.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann stod for begge Barcas mål i 1-2 sejren over Ibiza i Copa del Rey i går aftes. Dermed har den franske angriber scoret i alle de fire turneringer Barca har deltaget i denne sæson.

En skarp Griezmann forhindrede katastrofen mod Ibiza, der længe sensationelt så ud til at sende Barca ud af Copa del Rey allerede i 1/16 finalen. Det ville i givet fald have været en fiasko af dimensioner for den nytiltrådte Quique Setién.

Ligesom resten af holdkammeraterne havde Griezmann det svært på kundstgræsset på Ibiza, men franskmanden viste sin høje klasse, ved at omsætte sine to eneste chancer i kampen til mål. Det afgørende faldt i det 94. minut.

Dermed kan Griezmann som den eneste truppen bryste sig af, at han har scoret i samtlige fire turneringer som Barca har spillet denne sæson - nemlig La Liga, Copa del Rey, Champions League samt den spanske Supercup.

I ligaen er han noteret for syv mål, kun overgået af Messi og Suárez. I Champions League scorede han i gruppespillet mod Dortmund, mens han i supercuppen scorede et af Barcas to mål i 2-3 nederlaget til Atlético Madrid. I går blev det så til de to vigtige scoringer i Copa del Rey.

Efter en noget tøvende start i Barca-trøjen, har Griezmann vist store fremskridt. Han er købt for at score mål og det var hvad han gjorde, da Barca i går måtte spille uden Messi, Suárez og Dembélé.

.:FORSIDE:.