fbpx

Hansi Flick: 'Barcas filosofi ligner meget min'

FCBARCELONA.DK - 29.05.24

 


Kort efter at Barca officielt havde bekræftet, at Hansi Flick afløser Xavi på trænerposten, gav tyskeren et interview til klubbens medier. Her forsikrede han om, at holdet skal spille teknisk og offensiv fodbold.

'Allerførst vil jeg gerne takke alle de involverede. Det er en stor ære og også en stor drøm, at kunne tegne kontrakt som træner for FC Barcelona og arbejde for denne utrolige klub. Jeg føler en stor lyst til at komme i gang' indledte Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Klubben er utrolig og de timer jeg har været her kan jeg se, at alle elsker klubben og gør alt for at den får succes. Klubbens filosofi ligner meget min, med teknisk og offensiv fodbold. Det er ting jeg holder af og det sådan vi skal arbejde' fortsatte han.

'Barca har et af de bedste akademier i verden. Førsteholdet har en god blanding af erfarne spillere og unge spillere med talent. Vi skal arbejde på, at de bliver bedre. Det er vores opgave sammen med Deco og præsident Laporta. For mig er holdarbejde vigtigt. Vi skal finde ud af, hvad der skal fokuseres på. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem' sagde tyskeren videre.

'Jeg vandt nogle titler med Bayern og jeg er sulten efter også at gøre det med Barcelona. Jeg tror vi kan opnå meget sammen og det er det vigtigste' lød det optimistisk fra Flick.

'Jeg ser frem til at starte denne rejse med klubbens fans og deres støtte er meget vigtig, for sammen kan vi opnå mange ting med dette utrolige hold. Visca Barca' sluttede han af.

flick1F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.