fbpx

Hansi Flick kræver helt ro ved træningen

FCBARCELONA.DK - 14.06.24

 


Barcas nye træner Hansi Flick er allerede godt i gang med at planlægge næste sæson og her kræver han flere ændringer. En af dem er angiveligt, at han ikke ønsker at nogle overværer træningen, heller ikke ledelsen.

Flick ønsker ro ved den daglige træning, så spillerne kan koncentrere sig om det som det handler om, nemlig at forberede den næste kampe. Derfor kommer der til at ske ændringer på førsteholdets træningsbane og i omklædningsrummet.

Artiklen fortsætter under annoncen


På sine møder med sportsdirektør Deco har Flick angiveligt krævet, at meget få personer kan overvære træningen og kun hvis det er relevant for klubben. Som udgangspunkt betyder det, at det kun er spillerne, trænerstaben samt Deco, der må være til stede. Det fortæller avisen Sport.

Flick ønsker heller ikke at repræsentanter fra klubbens ledelse dukker uanmeldt op, da det kan tage fokus fra træningen. Skulle præsident Laporta føle behov for at lægge vejen forbi træningen, skal det først afstemmes med Flick.

Der bliver heller ikke noget med specielt inviterede gæster, som man ellers ofte har set det, f.eks. med tidligere spillere eller kendiser.

Flick ønsker tydeligvis at være i kontrol og ikke have udefra kommende ting der forstyrrer ham eller spillerne.

flick7F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.