fbpx

Historien om Quique Setién og Busquets' trøje

FCBARCELONA.DK - 15.01.20

// Sergio Busquets // Setien

Da Barcas nye træner Quique Setién i går tog tøjlerne ved træningen, blev han helt sikkert modtaget med et ekstra skulderklap af Sergio Busquets. De to har nemlig en lidt speciel historie sammen.

Setién har aldrig lagt skjul på, at han er en stor beundrer af Sergio Busquets og hans måde at spille på. Det skabte en speciel historie i sidste sæson, der gik på tværs af rivalisering. Det skete da Setién med Betis besøgte Camp Nou i november måned 2018, hvor andalusierne i øvrigt vandt med 3-4.

Inden kampen startede henvendte Setién sig til Busquets i spillertunnelen og et tv-kamera fangede deres snak. 'Må jeg få din trøje med en autograf. Så skal den i glas og ramme' kom det fra Betis-træneren.

Efter kampen kom Busuqets tilbage til Setién med sin trøje og her var der ikke bare en autograf, men også en personlig hilsen. 'Til Quique med påskønnelse og beundring, for din måde at opfatte fodbold på. Et knus. Sergio 5', stod der på trøjen.

Busquets er helt sikkert ikke den eneste i Barcas trup der opfatter Setién på den måde og det er et godt rygstød for den nye træner.

.:FORSIDE:.