fbpx

Hvad gør Barca med sine 10 udlejede spillere?

FCBARCELONA.DK - 23.07.20

© Getty Images
// transfer // Abidal

Når sæsonen slutter for Barca, tegner det til et særdeles travlt transfervindue for sportschef Eric Abidal og den øvrige sportslige ledelse. Ikke mindst fordi der skal findes løsninger til hele 10 spillere der har været udlejet.

Pedri (Las Palmas), Rafinha (Celta), Wague (Nice), Todibo og Miranda (Schalke 04), Coutinho (Bayern München), Matheus (Valladolid), Aleñá (Betis), Oriol Busquets (Twente) og Emerson (Betis) står alle i situationer, hvor der skal tages beslutninger.

Skal spillerne have chancen i forsæsonen, skal de sælges, eller er det bedst med endnu en lejeaftale? Det er de spørgsmål der skal findes svar på i et uforudsigeligt transfervindue på grund af coronakrisen.

Pedri og Aleñá har gode chancer for en plads på førsteholdet i den kommende sæson, men når det gælder de øvrige, er det straks mere kompliceret. Ingen af dem banker umiddelbart på til førsteholdet.

For Barca handler det om at inkassere penge og derfor vil en række af spillerne helt sikkert forsøgt solgt, men modsat er andre klubber også ramt på økonomien, så lejeaftaler bliver med stor sikkerhed løsningen for flere af spillerne.

Udover disse 10 spillere har Abidal også flere andre navne på blokken der skal arbejdes med, både når det gælder afgang og tilgang, så han må se et travlt transfervindue i møde, nok hans sidste for klubben. Det er klart forventningen, at der efter præsidentvalget til næste sommer, vil komme en ny sportslig ledelse.

.:FORSIDE:.