fbpx

I aften kan mesterskabet blive afgjort

FCBARCELONA.DK - 16.07.20

© Getty Images
// La Liga

Sandsynligheden for at ligaen bliver afgjort i aften er ret stor, for Real Madrid står med en ren matchbold i deres hjemmekamp mod Villarreal, hvor en sejr vil give dem mesterskabet. Mindre kan også gøre det, hvis Barca ikke besejrer Osasuna.

Det bliver nok i aften, at Barca må aflevere mesterskabstrofæet til ærkerivalerne fra Real Madrid. Realiteterne er nemlig, at de hvide står med alle kort på hånden for definitivt at afgøre ligaen til egen fordel.

Samtlige kampe i 37. og næstsidste spillerunde spilles i aften kl. 21.00, så ingen kan spekulere i de andre holds resultater. Derfor vil mange Barca-fans helt sikkert holde øje med hvad der sker i Real Madrids hjemmekamp mod Villarreal.

Vinder Madrid sin kamp, er de mestre og det samme sker, hvis Barca ikke besejrer Osasuna på Camp Nou, uanset resultatet i Madrid. I Barcelona håber man selvfølgelig på, at Villarreal kan overraske. Villarreal vil kæmpe hårdt for at bevare sin femteplads, så de er sikret en plads i europæisk fodbold, så et lille mirakel kan ikke udelukkes.

Skulle Madrid smide point i aften samtidig med at Barca vinder, vil spændingen om mesterskabet blive bevaret til allersidste runde, der spilles på søndag.

.:FORSIDE:.