fbpx

I aften skal Barca-kvartet i aktion for Spanien

FCBARCELONA.DK - 15.06.24

 


EM blev skudt i gang i går med kampen mellem Tyskland og Skotland. I dag spilles der tre kampe og set med Barca-briller, er opgøret mellem Spanien og Kroatien det mest interessante, da hele fire Barca-spillere kan komme i aktion.

Spanien er det landshold der har flest Barca-spillere med til EM-slutrunden i Tyskland, nemlig fire mand. Der er tale om Lamine Yamal, Pedri, Ferran Torres og Fermín López.

Artiklen fortsætter under annoncen


De skal i aften tage hul på deres EM med en svær kamp mod Kroatien, der ledes af den erfarne Real Madrid-profil Luka Modric, der med sine 38 år kunne være far til 16-årige Yamal. Gruppen består også af Italien og Albanien.

Det forventes at landstræner Luis de la Fuente indleder opgøret med Pedri og Yamal på banen, mens Torres og Fermín nok må nøjes med at håbe på en indskiftning i løbet af kampen.

De fire spillere er de eneste fra Barca der skal i aktion i dag. I morgen er Andreas Christensen ene om at repræsentere klubben, når Danmark møder Slovenien i deres første gruppekamp. Søndagen byder også på et opgør mellem Holland og Polen, men De Jong er rejst hjem grundet sin ankelskade og Lewandowski er ude med en muskelskade.

Spaniens kamp mod Kroatien fløjtes i gang kl. 18.00 og den vises på TV2 Sport X.

spanien1F

// Ferran Torres // Pedri // Lamine Yamal // Fermin Lopez
.:FORSIDE:.