fbpx

I dag trækkes der lod til Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 23.12.22

// Copa del Rey

Barca træder først ind i pokalturneringen Copa del Rey i 1/16-finalerne og her trækkes der lod senere i dag. Her ligger det på forhånd fast, at Barca møder et lavere rangerende hold på udebane og der skal kun spilles en enkelt kamp.

De fire hold som skal spille om den spanske Supercup midt i januar måned, har indtil nu være fritaget for at spille med i Copa del Reys indledende runder. 28 hold har nu spillet sig frem til 1/16-finalerne, hvor Barca, Real Madrid, Betis og Valencia træder ind i turneringen, så man når op på 32 hold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lodtrækningen finder sted kl. 12.30 i dag og her trækkes der lod efter en seedning, hvor de lavere rangerende hold trækker et fra de to bedste række. Samtidig ligger det fast, at det lavest rangerende hold får fordel af hjemmebane og at der kun spilles en enkelt kamp i 1/16-finalerne.

De fire Supercupdeltagere, altså Barca Real Madrid, Betis og Valencia, får deres helt egen seedninggruppe og parres med de lavest rangerende hold. Kampene spilles den 3., 4 og 5. januar..:FORSIDE:.