fbpx

Iniesta: 'En dag vil jeg gerne tilbage til Barca'

Simon Arun Vrábel - 25.05.23

// Andrés Iniesta

Torsdag morgen offentliggjorde klubikonet Andres Iniésta, at han stopper i den japanske klub Vissel Kobe den 1. juli. Det satte strakt gang i rygterne om et comeback til Barca, hvilket Iniesta kommenterede på et pressemøde.

Da 39-årige Andres Iniésta offentliggjorde, at han stopper i japanske Vissel Kobe, begyndte spekulationerne straks omkring et muligt comeback til Barca. Efterfølgende udtalte Iniésta sig dog til pressen og her gjorde han det klart, at et comeback ikke er nært forestående.

'Jeg tror, at begge parter altid havde forestillet sig, at jeg ville pensionere mig her i Vissel Kobe. Det var den oprindelige plan. Den nuværende træner har sine planer for holdet, og derfor valgte vi at indstille samarbejdet efter gensidig enighed. Jeg har haft mange gode oplevelser her, og at komme til Japan var én af de bedste beslutninger i mit liv' indledte en følelsesladet Iniésta på pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg træner hårdt hver dag, og jeg har det godt. Derfor vil jeg gerne forsætte med at spille fodbold, så jeg kan slutte min karriere på fodboldbanen, men det er nu blevet mere kompliceret. Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer, men for nu er jeg glad for at have været med til at bringe klubben til hvor den er i dag', udtalte Iniésta, inden han satte ord på muligheden for et comeback til Barca.

'Som jeg har sagt mange tidligere, så vil jeg elske at vende hjem til Barcelona på et tidspunkt i mit liv, men lige nu tror jeg, at det forsat er langt ude i fremtiden. Lige nu håber jeg, at Xavi forsætter med at være træner i klubben i mange år endnu, for det vil være fantastisk for fodboldverdenen' afsluttede Iniésta.

Fremtiden er derfor endnu uvis for Iniésta og med afvisningen om et comeback til Barca er nye rygter derfor begyndt om en genforening med Busquets, Jordi Alba og Lionel Messi enten i Saudi Arabien eller Inter Miami.

.:FORSIDE:.