fbpx

Javier Tebas: 'Jeg er tilfreds med Barcas arbejde'

FCBARCELONA.DK - 04.07.23

// Javier Tebas

Den altid kontroversielle præsident for den spanske liga, Javier Tebas, udtalte sig mandag aften i positive vendinger om det arbejde, som ledelsen i Barca er i gang med for at genoprette klubbens økonomi.

Javier Tebas har ellers aldrig været bleg for at udtalte sig kritisk og negativt om Barca, men i de seneste uger har retorikken fra den inkarnerede Real Madrid-fan fået en anden lyd. Det blev også understreget mandag, da Tebas udtalte sig om Barca.

'Barca er i gang med at forbedre de aspekter, som de bør forbedre, men der mangler stadig lidt. De arbejder dog på sagen og gør hvad der er nødvendigt' indledte Javier Tebas.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er tilfreds med det arbejde, som de er i gang med, for det er hvad der er nødvendigt for klubben. De er i gang med en meget vigtig indsats, som samtidig er meget vanskelig, men det er for deres eget bedste. Jeg er glad for hvad jeg ser' slog han fast.

'Hvis de fortsætter det arbejde, som de er i gang med i øjeblikket, så vil de kunne indskrive nye spillere uden problemer' sagde Tebas til slut.

Barcas arbejde går som bekendt på at reducere lønudgifterne i en sådan grad, at man skaber økonomisk råderum i budgettet til at indskrive spillere, som man har forlænget kontrakterne med, samt de spillere, som man vælger at hente til klubben denne sommer.

.:FORSIDE:.